"Dimdiņi" apgrozījums palielinājies līdz 6,9 milj. EUR

26.08.2022 06:20:00

Gulbenes novada uzņēmums SIA “Dimdiņi” 2021.gadā pārstrādājis 3600 t galviņkāpostu. Iesniegtajā gada pārskatā norādīts, ka uzņēmums pērn izaudzēja arī 25 t un pārstrādāja 28 t bioloģisko kāpostu.

SIA “Dimdiņi” piedāvājumā atrodas vairāk nekā 40 dažādi produkcijas veidi, tāpat arī tiek piedāvāti sezonālie produkti – Ziemassvētku pelēkie zirņi, štovēti kāposti ar dzērvenēm un āboliem, savukārt vasarā – mazsālītie gurķi. Uzņēmums norāda, ka pagājušajā gadā tas turpināja darbu pie preču sortimenta, slēdzot nerentablos produktus un analizējot produktu rentabilitāti un to vietu tirgū.

Pagājušajā gadā SIA “Dimdiņi” apgrozījums palielinājies līdz 6,9 milj. EUR, kas gada laikā ir pieaugums par 10,86%. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka 2021.gadu SIA “Dimdiņi” noslēdza ar 81,88 tūkst. EUR lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Jānorāda, ka aizvadītajā gadā uzņēmumā nodarbināti vidēji 110 darbinieki. Nodokļu maksājumos SIA “Dimdiņi” pērn valsts kopbudžetā samaksājuši 804,06 tūkst. EUR.

Šogad SIA “Dimdiņi” turpina pārskatīt ražošanas procesus un veikt investīcijas ienesīgāko ražošanas procesu uzlabošanā, kā arī konkurētspējas palielināšanā. Uzņēmums plāno apgūt jaunus eksporta tirgus un veicināt pārdošanas pieaugumu.

SIA “Dimdiņi” kapitāldaļu turētāji ir Iveta Stalidzāne, Oskars Brediks, Rinalds Audzišs un Sintija Audziša.