“Latvijas Amerikas acu centrs” sasniedzis līdz šim augstāko apgrozījumu

29.08.2022 06:55:00

SIA “Latvijas Amerikas acu centrs” aizvadītajā gadā palielinājis apgrozījumu līdz 5,38 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir pieaugums par 13,10%. Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka tas ir uzņēmuma līdz šim visu laiku lielākais apgrozījums. Palielinājusies arī medicīnas iestādes peļņa, rādītājam pēc nodokļu nomaksas sasniedzot 313,32 tūkst. EUR.

Pērn SIA “Latvijas Amerikas acu centrs” galvenokārt nodarbojās ar materiāli tehniskās bāzes uzlabošanu, jaunu pakalpojumu ieviešanu, filiāļu produktivitātes paaugstināšanu, procesu optimizēšanu un sniedzamo pakalpojumu kvalitātes uzlabošanu.

Šogad SIA “Latvijas Amerikas acu centrs” prognozē apgrozījuma palielinājumu, ar nosacījumu, ka mazināsies Covid-19 pandēmijas izplatība. Medicīnas iestāde turpināšot aktīvi attīstīt savas ārstniecības un diagnostikas iespējas, investējot līdzekļus jaunu iekārtu iegādē, speciālistu piesaistē un pakalpojumu pieejamības nodrošināšanā, paplašinot darbību reģionos. Īpašu uzmanību 2022.gadā plānots veltīt jauniem veselības aprūpes pakalpojumiem.

SIA “Latvijas Amerikas acu centrs” nodarbojas ar medicīnisko pakalpojumu sniegšanu oftalmoloģijā, ar oftalmoloģisko preču un materiālu tirdzniecību, kā arī briļļu lēcu un radzeņu audu importu no ASV. Pērn MFD Veselības grupā ietilpstošais uzņēmums ar darba vietām nodrošināja 96 darbiniekus. Lursoft pieejamā informācija liecina, ka medicīnas iestāde nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā 2021.gadā samaksājusi 870,35 tūkst. EUR.

SIA “Latvijas Amerikas acu centrs” valdes priekšsēdētāja ir Natālija Točiļenko, savukārt valdes locekles – Ilze Viņķele un Una Brūna.