“Circle K Business centre” apgrozījums audzis līdz 38,22 milj. EUR

08.09.2022 07:01:00

Laika periodā no 2021.gada 1. maija līdz š.g. 30.aprīlim SIA “Circle K Business centre” apgrozījums palielinājies par 11,74%, sasniedzot 38,22 milj. EUR, savukārt peļņa pēc nodokļiem augusi līdz 688,6 tūkst. EUR.

“Pārskata gadā par 1,6 milj. EUR palielinājās grupas uzņēmumiem Ziemeļamerikā sniegto pakalpojumu apjoms, galvenokārt degvielas loģistikas plānošanas un zvanu centra jomās, kā arī uzsākot jaunu pakalpojumu kreditoru rēķinu apstrādes jomā,” teikts SIA “Circle K Business centre” vadības ziņojumā. Circle K Eiropas grupas uzņēmumiem sniegto pakalpojumu apjoms pagājušajā finanšu gadā palielinājies par 2,4 milj. EUR. Galvenokārt tas noticis IT, grāmatvedības jomās, kā arī ieviešot globālo procesu vadības sistēmu, piedaloties jaunu grupas sistēmu un procesu izstrādē, kā arī uzsākot jaunus pakalpojumus.

Aizvadītajā finanšu gadā uzņēmumā bija nodarbināts 731 darbinieks. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā SIA “Circle K Business centre” pagājušajā gadā samaksājis 8,92 milj. EUR.

SIA “Circle K Business centre” pamatdarbība ir pakalpojumu sniegšana mātes uzņēmumam un saistītajiem uzņēmumiem. Šo pakalpojumu spektrs ietver grāmatvedību, finanšu kontroli un finanšu atskaišu sagatavošanu, cilvēkresursu pārvaldību, IT atbalstu, klientu servisu, degvielas piegāžu plānošanu un kontroli, kā arī projektu atbalstu.