"Magnum Veterinārija" turpinājusi palielināt apgrozījumu

13.09.2022 06:24:00

Veterināro medikamentu, barības, piedevu un preču vairumtirgotājs SIA “Magnum Veterinārija” laika periodā no 2021.gada 1. maija līdz š.g. 30.aprīlim apgrozījis 8,65 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir pieaugums par teju 8%. Lursoft Multi atskaites dati liecina, ka visus gadus kopš tā dibināšanas 2003.gadā SIA “Magnum Veterinārija” strādājusi ar pakāpenisku apgrozījuma pieaugumu.

Aizvadītajā finanšu gadā augusi SIA “Magnum Veterinārija” peļņa, kas sasniegusi 575,85 tūkst. EUR pēc nodokļu nomaksas.

Pārskata gadā SIA “Magnum Veterinārija” turpināja investēt sortimenta paplašināšanā ar jauniem piegādātājiem, kā arī pārdošanu veicinošās aktivitātēs, uz kuru atdevi uzņēmums cer nākotnē, lai palielinātu tirgus daļu savā segmentā.

Šogad SIA “Magnum Veterinārija” iecerējusi turpināt uzsāktos tirdzniecības veicināšanas pasākumus, lai nostiprinātu savas pozīcijas jau apgūtajos tirgus segmentos, kā arī lai uzlabotu savas pozīcijas vēl nepilnīgi apgūtajos segmentos. Iesniegtajā vadības ziņojumā uzņēmums norādījis, ka tas paplašinās, kā arī pārskatīs atsevišķu produktu sortimentu.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka SIA “Magnum Veterinārija” ir igauņu kapitāla uzņēmums, kura patiesais labuma guvējs ir Margus Linnamae. Viņam patiesā labuma guvēja statuss šobrīd reģistrēts 26 Latvijā reģistrētos uzņēmumos, to vidū arī SIA “TVNET GRUPA”, SIA “Apotheka”, SIA “Apollo Kino” u.c.

Jānorāda, ka aizvadītajā gadā SIA “Magnum Veterinārija” bija darba devējs 18 darbiniekiem, kopumā valsts kopbudžetā nodokļu maksājumos 2021.gadā samaksājot 1,52 milj. EUR.