Zivju pārstrādes uzņēmuma "Brīvais vilnis" valdei pievienojusies Ina Melnalksne

13.09.2022 06:39:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām zivju pārstrādes uzņēmuma AS “Brīvais vilnis” valdes sastāvā. Pieejamā informācija rāda, ka savus amatus uzņēmuma vadībā saglabājušas līdzšinējās valdes amatpersonas – Arnolds Babris, Dace Bokmeldere un Māris Trankalis –, un viņiem valdes locekles amatā pievienojusies arī Ina Melnalksne.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Ina Melnalksne iepriekš nav ieņēmusi amatus citos Latvijas uzņēmumos, taču laika posmā no 1998.gada līdz 2007.gadam viņa bijusi Salacgrīvas zvejnieku parka attīstības fonda revidente.

Jānorāda, ka AS “Brīvais vilnis” gada pārskats par saimniecisko darbību 2021.gadā vēl nav pieejams. Balstoties uz VID publiskoto informāciju, pērn uzņēmums bijis darba devējs 304 strādājošajiem, kopumā valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 792,94 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 290,28 tūkst. EUR.

AS “Brīvais vilnis” patiesie labuma guvēji ir uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris un valdes loceklis Māris Trankalis.