Mēbeļu ražotājs "Bolderāja Serviss" 2021.gadā apgrozījis 9,9 milj. EUR

14.09.2022 06:39:00

Mēbeļu ražotāja SIA “Bolderāja Serviss” apgrozījums 2021.gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, palielinājies par 16,13%, sasniedzot 9,9 milj. EUR. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 113,99 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Jāpiebilst, ka SIA “Bolderāja Serviss”, kura patiesais labuma guvējs ir Kristaps Purs, 2021.gadā bija darba devējs 143 darbiniekiem. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka uzņēmums pagājušajā gadā valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājis 824,90 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 414,47 tūkst. EUR.

Pērn uzņēmums uzvarējis septiņos publisko iepirkumu konkursos par mēbeļu piegādi.

SIA “Bolderāja Serviss” pagājušajā gadā turpinājis ražošanas procesu optimizēšanu un sortimenta atjaunošanu. “Bez tiem tika īstenots nozīmīgs tehnoloģisko iekārtu projekts, kā arī īstenoti energoefektivitātes pasākumi uzņēmuma ražotnē,” teikts SIA “Bolderāja Serviss” vadības ziņojumā. Uzņēmuma turpmākās darbības optimizēšanai un procesu sakārtošanai 2021.gadā notika aktīva grāmatvedības un resursu plānošanas programmas pielāgošana darbības specifikai, savstarpēji integrējot ar citiem uzņēmumā izmantotiem programmu risinājumiem.

Pagājušajā gadā SIA “Bolderāja Serviss” ieguvis FSC sertifikātu.

Šim gadam SIA “Bolderāja Serviss” izvirzījis vairākus mērķus, tostarp arī inovatīvu un dabai draudzīgu tehnoloģiju ieviešanu, iepriekš ieviesto tehnoloģiju apgūšanu un pilnveidošanu, konkurētspējas palielināšanu Latvijas un eksporta tirgos, kā arī pārdošanas tirgu paplašināšanu un diversifikāciju.