Medicīnas preču izplatītājs "Forans" 2021.gadā apgrozījis 9,53 milj. EUR

21.09.2022 06:31:00

Medicīnas ierīču ražošanas un izplatīšanas uzņēmums SIA “Forans” 2021.gadā palielinājis apgrozījumu par teju 500 tūkst. EUR, rādītājam pieaugot līdz 8,53 milj. EUR. Vienlaikus arī augusi uzņēmuma peļņa, kas pēc nodokļu nomaksas sasniegusi 508,79 tūkst. EUR.

SIA “Forans” stratēģiskais mērķis esot turpināt paplašināt pārdošanas kanālus, attīstot sadarbību ar esošiem klientiem, kā arī piesaistīt jaunus. Uzņēmums iecerējis arī apmierināt tirgus pieprasījumu, piedāvājot jaunu produkciju. “Uzņēmumā notiek efektivitātes paaugstināšanas process ar mērķi uzlabot konkurētspēju starptautiskajos tirgos ilgtermiņā. Procesa gaitā notiek izmaiņas piedāvātajā sortimentā, kā arī sadarbībā ar piegādātājiem un pircējiem,” lasāms SIA “Forans” vadības ziņojumā. Iesniegtajā gada pārskatā uzņēmums arī norādījis, ka Krievijas uzsāktā kara rezultātā tas izjūt piegāžu traucējumus, tāpēc uzņēmuma vadība aktīvi meklē iespējamos risinājums.

SIA “Forans” ir pārstāvniecības Lietuvā, Baltkrievijā un Moldovā.

Lursoft dati rāda, ka  SIA “Forans” aizvadītajā gadā bija darba devējs 39 darbiniekiem. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums samaksājis 680,04 tūkst. EUR.