“Jungent Latvia” pērn apgrozījis 24,3 milj. EUR

12.10.2022 08:59:00

Plaša patēriņa  preču izplatītājs AS “Jungent Latvia” 2021.gadā strādājis ar 4,1% apgrozījuma pieaugumu, rādītājam sasniedzot 24,3 milj. EUR. Finanšu gadu uzņēmums noslēdzis ar 151,4 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas.

AS “Jungent Latvia” 2021.gadā saglabāja tirdzniecības apjomus, neskatoties uz Covid-19 pandēmiju, un paplašināja savu produktu klāstu. Pārskata gadā uzņēmums lielu uzmanību veltījis līgumu un mārketinga atlaižu piemērošanas kritērijiem, ieviešot stingrus kontroles algoritmus. Īpašs uzsvars likts uz zīmolu ienesīgumu un sadarbības “ražotājs - izplatītājs” pārskatīšanu, lai panāktu savstarpēji izdevīgus nosacījumus. AS “Jungent Latvia” arī turpinājis darbu sortimenta pilnveidošanas jomā, kā rezultātā daži zīmoli, kas neatbilda ne finanšu, ne arī veiksmīgas mārketinga stratēģijas kritērijiem, tika aizvietoti ar citiem.

Igaunijas kapitāla uzņēmums AS “Jungent Latvia” aizvadītajā gadā bija darba devējs 56 darbiniekiem. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā tas samaksājis 2,86 milj. EUR.

Lursoft dati atklāj, ka uzņēmumam šobrīd reģistrētas septiņas struktūrvienības.