"JAHONTS" šogad cer saglabāt esošo pārdošanas apjomu

31.10.2022 06:49:00

Juvelierizstrādājumu tirgotājs SIA “JAHONTS” aizvadīto finanšu gadu vērtē kā ekonomiski stabilu, ar zināmu ekonomisko attīstību. Lursoft pieejamais gada pārskats liecina, ka uzņēmuma apgrozījums pērn saglabājies iepriekšējā gada līmenī, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas augusi. 2021.gadā SIA “JAHONTS” apgrozīja 10,29 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 3,21 milj. EUR lielu peļņu.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka pagājušajā gadā SIA “JAHONTS” darbiniekiem vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi, tāpat arī uzņēmums saņēmis grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai un atbalstu algu subsīdijām. Uzņēmumā 2021.gadā bija nodarbināti 135 darbinieki. Uzņēmumam šobrīd reģistrētas 50 aktīvas struktūrvienības.

Iesniegtajā vadības ziņojumā par nākotnes attīstību SIA “JAHONTS” norādījis, ka turpinās vietējā un ārējā juvelierizstrādājumu tirgus izpēti, kā arī jaunu preču kolekciju piedāvājumu klientiem, lai noturētu esošos klientus un piesaistītu jaunus. Šogad SIA “JAHONTS” cer saglabāt esošo pārdošanas apjomu.

1993.gadā reģistrētā SIA “JAHONTS” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Vjačeslavs Karjukovs. Uzņēmējam pieder arī nekustamo īpašumu jomā strādājošais SIA “Diva Consulting”.