Aizvadītais gads Veselības centram 4 bijis veiksmīgākais tā darbības vēsturē

02.11.2022 00:32:00

SIA “Veselības centrs 4” apgrozījums 2021.gadā palielinājies līdz 28,9 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, medicīnas pakalpojumu sniedzēja kopējais ieņēmumu apjoms palielinājies par 26,4%, tai skaitā maksas pakalpojumu segmentā apgrozījums audzis par 14,4%.

“2021.gads vērtējams kā līdz šim veiksmīgākais uzņēmuma vēsturē. Uzņēmums piedzīvoja ievērojamu pacientu un klientu skaita pieaugumu, jo vairs netika ierobežota pacientu pieejamība ārstniecības pakalpojumiem, kā arī skaistumkopšanas pakalpojumiem. Uzņēmums arī piedalījās iedzīvotāju vakcinācijas kampaņā, kļūstot par operatoru vairākos lielajos vakcinācijas centros. Tāpat arī 2021.gada rudenī uzņēmuma laboratorija uzsāka veikt Covid-19 diagnostikas testus, izvēršot testu savākšanas punktus vairākās vietās Rīgā un tās apkārtnē,” lasāms SIA “Veselības centrs 4” vadības ziņojumā.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka pagājušajā gadā ne tikai audzis SIA “Veselības centrs 4” apgrozījums, bet arī palielinājusies peļņa pēc nodokļiem, kas sasniegusi 4,16 milj. EUR (2020.gadā – 2,38 milj. EUR).

Saistībā ar būvniecības nozarē vērojamo hiperinflāciju, SIA “Veselības centrs 4” līdz brīdim, kad notiks celtniecības materiālu cenu normalizēšanās, atlicis plānus par medicīnas centra Kr. Barona ielā 119 celtniecības darbu uzsākšanu. 2022.gada sākumā uzņēmums iegādājies ēku Tallinas ielā 18, uz kuru kur pēc veiktās rekonstrukcijas pārcelta Estētiskās medicīnas klīnika “4. Dimensija”.

Uzņēmums norāda, ka līdz ar Krievijas bruņoto iebrukumu Ukrainā, noteiktajām sankcijām un ceļošanas ierobežojumiem apstājusies ārvalstu pacientu plūsma no Ukrainas, Krievijas un Baltkrievijas.

SIA “Veselības centrs 4” reģistrēts 1994.gadā, uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Ģirts un Māris Rēvaldi. Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 760 strādājošie.